7.7.2016

Epäonnistunut estevalmennus.

Olin pitkään jo miettinyt että jääkö tämän päivän estevalmennus väliin, sillä meillä oli jos jonkinmoista epäonnea matkassa. Loppujen lopuksi päästiin kaikesta huolimatta osallistumaan valmennukseen. Fiia oli jo kotona jotenkin hirveän hervostunut, ja pyöri sekä pomppi käytävällä. Se on pitkän aikaan ollut taas tosi tasainen, joten olihan tämä jotakuinkin odotettavissa.

Sää oli sateinen, mutta vältyimme onneksi suuremmilta kastumisilta. Kenttä oli suht märkä, sekä jopa hieman upottava, mutta ei kuitenkaan niin pahasti etteikö siinä olisi pystynyt hyppäämään. Aloitimme tehtävän niin että tulimme kaikki 4  estettä ravissa. Fiia kyttäili jo heti toista estettä sekä otti sille yhden kiellon. esteen väärällä puolella oli portti, joten eihän siitä nyt voinut mennä millään muka yli. Toisella yrittämällä pääsimme suoraan yli. Matka jatkui sarjalle, jossa b-osalla  oli valkoinen lankku. Tämä olikin sitten seuraava järkytys, ja Fiia kielsi niin että putosin selälleni maahan. Onneksi ei pahemmin sattunut mitään, ainoa vaan että vaatteet olivat aivan kuraiset tämän jälkeen. Uusinta yrityksellä Fiia yritti kieltää taas, joten ratsastin sen käynnissä esteen yli.


Tämän jälkeen menimme pelkkää vesimattoa muutaman kerran ravissa. Olin ajatellut että tämä olisi varmaan seuraava kyttäyksen kohde, mutta ei, sen yli Fiia meni ihan nätisti. Tämän jälkeen jatkoimme samaa rataa laukassa. Matka tyssäsi taas jälleen sarjan b-osalle joten jouduin tulemaan sen muutaman kerran uudestaan kunnes pääsimme kunnialla siitäkin yli. Ihan ihme päivä taas, sillä ei tuo kuitenkaan sitä vesimattoa kytännyt.


Lopuksi hyppäsimme radan vielä kaksi kertaa peräkkäin, ja molemmat kerrat sujuivat tosi hyvin. Lankun kyttääminen oli täysin unohtunut. Viimeiseen rataan olen ihan tyytyväinen, vaikka muuten tuntuukin siltä että olisi ollut vain parempi jäädä kotiin. Kotiin päästyään Fiia kyttäili pellolla olevaa autoa niin paljon ettei voinut edes syödä ruokiaan. Mikälie tamma päivä sillä oli taas vaihteeksi.


Ensi sunnuntaina olisi Kopseen estekisat, saapa nähdä mitä niistä tulee tämän täysin penkin alle menneen valmennuksen jälkeen. Ensi viikon sunnuntaina olevat Nauran estekisat taidan jättää ihan suosiolla väliin. Pakko taas treenata hieman enemmän, sillä emme ole käyneet kovinkaan monessa valmennuksessa tänä kesänä, ja sen kyllä huomaa. Noh ei auta lannistua, tästä on suunta taas vain ylöspäin!

1 kommentti :

  1. Blogisi on arvosteltu http://jennynkisajaratsastusblogi.blogspot.fi/2016/07/linkkaa-blogisi-arvostelut-13.html

    VastaaPoista