19.7.2016

Maastakäsittelyä ja irtojuoksutusta.


Menimme hoitajan kanssa jo aamusta tallille, jotta ehtisimme puuhailla rauhassa ennen kuin minun täytyisi lähteä töihin. Tarkoituksena oli rakentaa erilaisia maastakäsin mentäviä tehtäviä kentälle, mutta koska silta jne oli kokenut vähän kovia niin päädyimme laittamaan pelkästään verhon. Tarkoituksena oli saada Fiia kävelemään verhon ali kaikessa rauhassa.

Fiia sai olla vapaana kentällä sen aikaa kun rakensimme tuon verhosysteemin. Tamma otti rennosti, ja hengaili keskellä kenttää katsellen samalla mitä me puuhaamme. Kun saimme tehtävän valmiiksi, kävin ottamassa Fiian kiinni ja menimme katselemaan verhoa.

Alkuun sitä piti ihmetellä hieman kauempaa,  mutta aika pian pääsimme ihan lähelle. Heiluttelin kankaanpalasia Fiian naaman edessä, sekä kaulalla. Alkuun se hieman säikkyi, mutta tottui siihen kuitenkin todella nopeasti. Tämän jälkeen lähdimmekin sitten menemään verhon läpi. Muutama ensimmäinen kerta meni hieman vauhdikkaasti, mutta sen jälkeen tamma huomasi ettei tässä ole mitään pelättävää, vaan käveli kaikessa rauhassa minun perässäni verhon läpi edestakaisin.Lopuksi hoitaja talutti Fiiaa muutaman kerran tuosta läpi, jonka jälkeen laskimme sen vapaaksi kentälle hölkkäilemään. Otin muutaman irtojuoksutuskuvankin, sillä Fiia ravaili niin nätisti meidän ympärillä, ettei sitä tarvinnut edes hätistellä eteenpäin.

Kävimme laittamassa hevoselle varusteet päälle, ja hoitaja ratsasteli sitä hetken vielä kevyesti ravissa taivutellen, Tänään oli aika lämmin päivä, joten mitään tämän kummempaa ei jaksanut puuhailla. Kiva muutenkin treenailla välillä hieman kevyemmin.


Olen tässä pohtinut tämän kuun viimeisenä viikonloppuna olevia koulukisoja, enkä osaa nyt ollenkaan päättää menisinkö yhden vai kaksi luokkaa. Eniten mietityttää se että muistaisinkohan millään kahta koulurataa ulkoa. Noh, täytyy miettiä vielä hieman lisää sekä alkaa treenailemaan ohjelmaa/ohjelmia. Nyt on niin hyvät kelit, että olisi kiva päästä uittamaankin Fiiaa taas joku päivä,

2 kommenttia :

  1. Kiva postaus ja mikä ulkkari!!! Nyt on ulkkari ja varsinkin banneri kohilaan. Hyvä kun tunnistaa samaksi blogiksi. :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos :) Kiva että muutkin tykkää ulkoasun muutoksesta. Olihan se vanha tosiaan ollutkin jo vähän turhan pitkään, mutta mielekästä ulkoasua tuntuu olevan aika vaikea löytää.

    VastaaPoista