26.6.2016

Vaihtoehtoista liikuntaa.

Ei pitäisi valittaa, mutta huh mitkä helteet on ollut nyt viime päivinä. Lämpimät kelit ovat syöneet ratsastusmotivaatiota, eikä nuo isot hevospaarmatkaan yhtään edesauta asiaa. Tuntuu että viime päivät on menneet lähinnä kentällä / maastossa köpötellessä. Se nyt ei sinällään kauheasti haittaa sillä Fiialla on ollut rokotuksenkin takia nyt hieman kevyempää treeniä.

Tämä kuvaa hyvin meidän kummankin treenimotivaatiota:

Eilen kuitenkin pääsimme tallinpitäjän mukaan uittoreissulle Fiian kanssa. Minulla oli suuret epäilykset sen suhteen, että saisimmeko tammaa lähellekään järveä, saati sitten uimaan veneen perässä. Epäilykset saivat kyytiä samantien, sillä Fiia tuli veteen kuin vanha tekijä, eikä noteerannut venettäkään sen kummemmin. Taisi vain nauttia kun pääsi järveen viilentymään kuumana kesäpäivänä.

Tänään kävimme hoitajan kanssa aamulla maastossa hieman köpöttelemässä, ja illalla suuntasimme taas järvelle tallinpitäjän ja tämän varsan, sekä Fiian kanssa. Tällä kertaa olin jopa uhkarohkeasti ottanut puhelimen mukaan, jotta saisin edes jonkinlaista todistusaineistoa uimisesta!

Tämäkin reissu meni yhtä hyvin kuin edelliskerralla. Ihanaa kun löydettiin vaihtoehtoista liikuntaa näille hellepäiville. Uskoisin että uiminen tekee hyvää Fiiallekin.

Huomisen tamma saa lomailla. Tiistaina käyn ratsastamassa vielä kerran ennen reissuun lähtöä, joten loppu viikko meneekin sitten niin että vuokraaja käy muutaman kerran. Fiia muuten etsii uutta vuokraajaa elokuusta alkaen, joten jos tiedätte jonkun potentiaalisen niin ilmoittakaa minulle. Toivoisin vuokraajan olevan edes satunnaisesti kiinnostunut käymään tunneilla, kisoihinkin pääsee halutessaan, ja muutenkin tämän kanssa saa aika vapaat kädet kunhan pitää järjen mukana, sekä ennenkaikkea sitoutuu käymään vuokrauskerrat :)

Tässä vielä hieman uintikuvia (pahoittelut puhelinlaadusta).

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti