18.6.2015

Maastoilua, ja hieman kevyempää liikutusta.

Fiia on saanut tämän viikon ottaa hieman rennommin, sillä minulla on ollut työkiireitä. En ole joka viikko välttämättä pitänyt sillä vapaapäiviä, sillä se tuntuu toisinaan keräävän vain turhaa energiaa. Nyt kun hevoset ovat yötä päivää laitumella, vapaapäivän vaikutus ei näy niin paljoa.

Alkuviikosta Fiian vuokraaja kävi liikuttamassa tammaa, ja se sai myös pitää yhden vapaapäivän, ja sitten kävin itse maastoilemassa tämän vapaan jälkeen. Tarkoituksena oli treenata sitä vasenta laukkaa mikä on selvästi oikeaa huonompi. Fiialla on huono tapa kuikuilla pää pystyssä maisemia maastossa ravatessa/laukatessa joten ajattelin laittaa chambon apuohjat avuksi, jotta se käyttäisi selkäänsä paremmin, ja saataisiin treenistä täysi hyöty.

Meidän tallilla ei mitkään hirveän hyvät maastot ole, ainakaan tuossa lähialueella, mutta onneksi sieltä löytyy sellainen reilu kilometrin mittainen hiekkatienpätkä, jossa menee harvoina autoja, ja pohja soveltuu myös reippaampaan menoon, Käymme tällä tien pätkällä sitten yleensä ravailemassa ja laukkaamassa, ja sinne suuntasimme tälläkin reissulla. Apuohja toimi odotetulla tavalla, ja pätkittäin Fiialta löytyi todella hyvääkin vasenta laukkaa. Eli kovaa treeniä vain, jotta saadaan takapäätä vahvistettua, ja laukka rullaamaan paremmin.

Minulla ei tälläkään kertaa ole kuvia, sillä en saanut ketään mukaan kuvaamaan :( Sunnuntaina olisi tarkoitus käydä ostamassa uusi kamera, joten jospa sitten saisin tännekin uusia kuvia. Loppuviikko menee myös tamman osalta hieman rennommin, tosin mikäli kelit sallii, niin voisin hypätä jotain jumppasarjaa sunnuntaina. Palailen blogin puolelle taas viikonlopun aikana.

Hyvää juhannusta!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti