29.1.2016

Uusi ulkoasu.

Sain tänään uuden ulkoasun blogiin, ja oli pakko tulla heti päivittelemään tänne. Mitäs pidätte?  Itse ole  ainakin erittäin tyytyväinen, ja sopiihan tämä meidän väreihinkin.

Treeniolosuhteet on taas muuttuneet aivan päin vastaisiksi kun mitä esimerkiksi viime viikolla oli. Kaikki paikat tuppaa olemaan ihan jäässä, ja hyvä kun meinaa pystyssä pysyä.  Fiialla on onneksi hyvät hokit, eikä jäätikkö näytä hidastavan sen menoa. Ollaan taas pikku hiljaa alettu pääsemään treenaamisen makuun, ja tänään meillä oli pitkästä aikaa koulutunti.

Sain sunnuntaina tilaamani kukkahackamoren, jonka sitten otinkin heti tunnille käyttöön. Mentiin pääasiassa käyntiä ja keskityttiin siihen että hevosen saa myötäämään ja käyttämään takapäätään. Fiia alkuun taas mennä viipotti hirveetä kyytiä,  ja jouduinkin välissä vähän ravailemaan jotta se taas rauhoittui. Menimme pääasiassa ympyröitä ja kahdeksikkoa. Lopussa otettiin muutamia ravi-laukka siirtymisiä, joissa huomasin että olen taas alkanut könöttämään etukenossa,  ja tämähän vaikuttaa heti kaikkiin siirtymisiinkin.

Fiia toimi tuolla hackamorella ihan hyvin, mitä nyt alkuun yritti jäädä roikkumaan ohjaa vasten. Hevonen tulee jotenkin paljon rehellisemmin avuille ilman kuolaimia.  Emme kuitenkaan kokonaan ole vaihtamassa kuolaimettomiin, koska esteillä sitä jarrua tarviikin sitten jo enemmän.

Huomenna meillä olisi seuran estevalmennus, ja odotankin sitä jo innolla. Kiva päästä pitkästä aikaa hyppäämään. :)

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti