16.1.2016

Aurinkoisen pakkaspäivän maastolenkki.Minulla oli tänään iltatalli joten menin jo hyvissä ajoin yhden jälkeen tallille jotta ehtisin maastoilemaan kaverin kanssa. Fiian polvi oli edelleenkin vähän turvoksissa ja lämmin, mutta huomattavasti parempi kuin eilen. Laitoin jalkaan lumikääreen ennen ja jälkeen ratsastuksen.

Täällä oli pakkasta noin 20 asetta, joten ajattelin maastoilla ilman satulaa jotta pysyn lämpimänä.  Viritin tuohon Fiian talliloimen päälle ratsastusvyön. Ratsastan tosi harvoin loimi päällä, mutta nyt oli niin kylmä, ja tarkoituksena oli mennä vain käyntiä niin päätin jättää loimen Fiialle päälle.

Menimme reilu tunnin maastolenkin, pääasiassa metsäteitä pitkin. Ihanaa kun on tullu kunnolla lunta, sillä nuo metsätiet joilla ei mene autoja ovat aivan parhaita laukkatreeniin.

Ratsastuksen jälkeen kylmäsin taas jalkaa,  ja laitoin yöksi linimenttiä sekä pintelin. Olen itse huomenna aamutallissa , joten näen sitten heti aamusta miltä koipi näyttää. Fiiaa olisi tarkoitus liikuttaa nyt suht kevyesti siihen asti että jalka on taas normaali. Vuokraaja menee huomenna, ja näillä näkymin maanantaina ajamme taas maneesille köpöttelemään. Tarkoituksena olisi ottaa joku kevyt koulutunti, mikäli jalka on normaali, eikä pakkasta ole liikaa.

Nyt täytyykin lähteä ruokkimaan hevosia, mutta palailen blogin puolelle taas maanantaina!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti