25.1.2016

Irtojuoksutusta ja paljon kuvia.

Viime viikko meni omalta osaltani vähän sairastellessa enkä ollut ratsastuskunnossa. Olimme sopineet että tuttuni tulee kuvaamaan Fiiaa Sunnuntaina, ja tarkoituksena oli ottaa ratsastuskuvia. Suunnitelmat  nyt kuitenkin muuttuui kun en uskaltanut vielä hevosen selkään. Päätin sitten irtojuoksuttaa Fiiaa, saisipa siitäkin touhusta kivoja kuvia muistoksi.

Menin tallille jo puolen päivän jälkeen, sillä meillä oli kengitys kolmen aikaa. Kuvaukset piti siis saada hoidettua sitä ennen. Tulin taas päiväheinä aikaan tallille, joten Fiia sai syödä heiniään karsinassa ennen liikutusta. Harjasin sen puhtaaksi ja selvitin harjan ja hännän. Tämän jälkeen laitoin sille meidän koulusuitset päähän.

Otettiin ensin muutamia rakennekuvia, sekä pääkuvia, ja tämän jälkeen Fiia pääsi lempi puuhansa, eli juoksemisen pariin. Alkuun piti taas kaahottaa päättömästi ympäri kenttää. Hieman kerännyt energiaa taas tuossa saikkuviikolla. Lopussa se suostui ravaamaan jo todella rauhallisesti ja lennokkaasti, ja siitä saatiinkin muutamia kuvia. Pidemmittä puheitta, tässä ne kuvat nyt sitten olisi:

Kaikkien kuvien  © Iida Kapiainen - onneton.kuvat.fi.

Mikä näistä oli teidän suosikki? :) Itse tykkäsin eniten tuosta kielikuvasta.

2 kommenttia :

  1. Kaks viimeistä ravikuvaa on upeita, sehä melkee lentää. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nojoo :D Sen piti lopuks vähän leijua ja esiintyä ravaamalla meidän ympärillä :D

      Poista