4.1.2016

Irroittelua!
Talvi näyttää vihdoinkin tulleen tänne eteläänkin. Pakkanen on kiristynyt aikalailla, ja luntakin tuli sen verran että kenttä alkaa olemaan ihan hyvässä kunnossa. Kävin tänään shoppailemassa wahlstenilla sillä meidän palkintolahjakortilla Fiialle uuden loimen. Kyseessä on horse comfortin paksu punainen luxus villaloimi. Ihastuin loimeen heti nähtyäni sen, ja ajattelin että tuollainen olisi hyvä kisaloimi. Tässä on siis irrotettavat mahavyöt joten sitä voi käyttää myös ratsastaessa. Loimi oli suht arvokas, 69e tarjouksessa (ovh 99e), joten lahjakortin jälkeen jäi vielä hieman  maksettavaakin.

Ajelin kaupoilta suoraan tallille, jotta pääsisin sovittamaan loimea mahdollisimman pian, ja vaihtamaan sen tarvittaessa. Eilen kävin maastoilemassa tamman kanssa joten tänää  ajattelin päästää sen irroittelemaan kentälle, jotta vuokraajan olisi sitten kivempi ratsastaa sillä huomenna.

Loimi istui täydellisesti, ja Fiia saikin pitää sitä päällään juoksutuksen ajan. Hevonen veti taas alkuun tapansa mukaan muutaman kierroksen ihan täysiä, ja taisi sieltä yksi pukkikin tulla. Sen jälkeen se onneksi rauhoittui ravaamaan nätisti ympyrälle minun ympäri. Fiia on kyllä todella helppo irtojuoksutettava, riittää kun itse vain seisoo kentän keskellä.

Tässä muutamia kuvia juoksutuksesta, ja uudesta loimesta :) Mitäs pidätte?
2 kommenttia :

  1. Vastaukset
    1. Eiks ookkin :) Harmi vaa kun ei oo fullneck, mutta eiköhän tolla trailerissa pärjää :)

      Poista