24.3.2016

Nyt se on sitten varmaa!

Kävin tänään allekirjoittamassa uudella tallilla vuokrasopimuksen, eli muutamme fiian kanssa uudelle tallille 30.4 mennessä. Tähän päätökseen vaikutti moni asia, eniten ehkä se että vaihdoin huomattavasti pienipalkkaisempaan työhön, jolloin yli 400 e vuokra tuntuu turhan suurelta. Sen lisäksi vanhalla tallilla ei riitä laitumet kesällä niin että hepat saisivat olla yötäpäivää laitumella omistajan niin halutessa.

Uudella tallilla on myös vapaa heinä, joka on todella hyvä asia. Voin jättää kaikenmaailman myslit sun muut pois nyt kun Fiia saa 24/7 analysoitua kuiva/säilöheinää. Kesän ajan se saa sitten laiduntaa kavereiden kanssa laumassa. Näin ollen minun ei tarvitse kokoaikaa stressata tamman liikutuksesta, vaan se voi kisakauden aikana pitää mahdollisesti jopa pienen kesäloman.

Jotta kaikki ei olisi liian positiivista, niin valitettavasti meidän vuokraaja lopettaa muuton yhteydessä ja nyt onkin sitten uuden etsinnän aika. Uuden tallin vuokra tosin on onneksi sen verran edullinen että pärjään periaatteessa ilman vuokraajaakin, mutta toisaalta taas haluaisin hevosen liikkuvan mahdollisimman paljon.

Kohta sitä pitääkin alkaa pakkailemaan taas hevosen tavaroita. :)

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti