6.3.2016

Hyppytreeniä kotikentällä.

Meidän piti alunperin mennä maneesille viime torstaina, mutta reissu peruuntui kun siellä ei ollut sopivaa aikaa vapaana. Päätin sitten ottaa pientä hyppytreeniä kotona.

Estetolpat olivat jäätyneet maahan kiinni, joten jouduin vähän soveltamaan. Onneksi puomikatoksesta löytyi puupalikoita, joista sain rakennettua kaksi kavalettia. Nämä saivat nyt sitten kelvata.

Laitoin toisen kavaletin lyhyen sivun keskelle, ja toisen pitkän sivun alkupäähän. Lyhyellä sivulla oleva kavaletti oli laitettu sen verran kauaksi uralta, että siinä pystyi harjoittelemaan laukanvaihtoa kääntämällä puomin päällä aitaa kohden.

Fiia oli taas mukavan rauhallinen ratsastaa, ja treenit menivät kaikella tavoin putkeen. Toivotaan että tämä käytös jatkuu, sillä ilmoittauduin nyt kaikesta huolimatta Porvoon estekisoihin 13.3. Kovasti kyllä jännittää tämä kisakauden aloitus, sillä Fiia on alkanut kyttäilemään esteitä kun ei olla päästy säännöllisesti hyppäämään.

Täytyy kuitenkin toivoa että kenttä on alkuviikosta niin hyvässä kunnossa että siinä pääsee ottamaan vielä muutaman hypyn ennen kisoja.

Perjantaina käytiin kaverin kanssa palautteleva maastolenkki, ja viikonloppuna olikin vuokraajan vuoro ratsastaa, sillä olen itse yövuorossa.


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti