29.3.2016

Humputtelua ilman satulaa.


Eilen menimme Fiian kanssa ihan vain rennosti ilman satulaa, vaikka jalka olikin jo parantunut. Ilmeisesti tuo animalintexillä hautominen on tuottanut taas tulosta, sillä jalka ei ollut enää edes lämmin. Menin yövuoron jäljiltä tallilla vasta neljän aikaa, mutta edelleen oli oikein lämmin, ja keväinen ilma. Sain pitkästä aikaa mieheni mukaan ottamaan meistä kuvia, joten päätin vain humputella kevyesti ilman satulaa.

Kenttäkin alkaa olemaan jo sula, vielä kun se kuivuisi kokonaan niin voisi alkaa taas säännöllisesti hyppäämään kotona. Toinen pääty on jo aikalailla kokonaan kuivunut, joten menimme siellä suurimman osan ajasta.

Pyrin taivuttelemaan Fiiaa paljon, ja saamaan sen myötäämään rennosti eteen-alas. Istunnalla vaikuttaminenkin oli huomattavasti helpompaa kun ei ollut satulaa välissä. Mikäli joskus voitan lotossa / muuten vain rikastun niin aion kyllä ostaa sellaisen lampaankarvasatulan mitä olen kuolannut jo pitkän aikaa, mutta lompakko ei vain anna periksi.

Fiia kulki käynnissä tosi kivasti, joten kokeilin muutaman pätkän myös ravia. Fiian ravi on melko hankala istua, varsinkin jollei sitä saa menemään heti alusta lähtien todella rauhassa. Lopuksi kokeilin vielä pienen pätkän laukkaakin, mutta siellä istuminen oli vielä haastavampaa, varsinkin kun housuvalintani ei mennyt ihan nappiin, vaan nuo verkkarit luistivat aika paljon :D

Huomenna meille tulee uusi vuokraajaehdokas kokeilemaan tammaa, ja sen lisäksi kokeilen ottaa muutaman hypyn kotikentällä, mikäli pohja on siinä kunnossa. Toivon todellakin että kummallekaan ei jäänyt mitään estekammoa, vaan pääsemme jatkamaan harjoituksia siitä mihin jäimme.

Pidemmittä puheitta, tässä olisi niitä kuvia:2 kommenttia :

  1. Kiva postaus ja hienoja kuvia. Eka ja viimeinen ovat mun suosikit. :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos :) Minun suosikkini on myös tuo ensimmäinen.

    VastaaPoista