4.2.2016

Uusimmat ostokset.

Shoppailin reilu viikko sitten Fiialle ulkomaisesta nettikaupasta kaksi horsewaren kesäloimea, kun niistä sai hyvät alennukset. Kyseiset loimet olisi maksaneet Suomessa reilu 100e postikuluineen ja nyt maksoin niistä vain 57 e. Kokoa 145 ei valitettavasti ollut saatavilla joten jouduin ottamaan sitten 155cm loimet.


Toinen loimista on amigo mio skrim cooler. Ajattelin että tämä olisi hyvä kuivastusloimi kesän kisamatkoille. Loimen yläosa on verkkokangasta, joten uskoisin tämän olevan ihan toimiva. Loimi istui Fiialle ihan hyvin, mutta se jää ehkä vähän pitkäksi tuolta takaosasta. Se ei sinänsä haittaa mitään koska tätä ei ole tarkoitus jättää esimerkiksi yöksi päälle. Loimessa on piilomahavyö.


Tämä toinen taas on amigo jersey cooler. Ihastuin loimen väriin ja materiaaliin heti ensimmäisenä. Tämä on sellasta pehmeää college kankaan tyyppistä kangasta. Tässäkin loimessa on sellainen piilomahavyö tuolla etujalkojen takana. Koko olisi ehkä tässäkin saanut olla sen 145 cm mutta toisaalta tämä toimii nyt paremmin sellaisena satulan päälle laitettavana loimena. Tämänkin on tarkoitus olla kisaloimi.

Harmi kun suomalaisissa nettikaupoissa ei tunnu olevan yhtä hyviä alennuksia, muuten tilaisin tietenkin niistä.

Mistä te yleensä ostatte loimet, ja onko merkillä väliä? :)

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti