30.8.2015

Rentoa menoa, ja kehässä sipsuttelua.

Fiia on saanut olla nyt aika kevyellä liikunnalla kenkäongelmien vuoksi. Lauantaina oli kengitys, ja nyt päästään taas treenaamaan kunnolla, mikäli kengät pysyvät matkassa mukana. Nyt kun kaikki aika ei ole mennyt tallilla, niin olen käynyt koiran kanssa kaksi kertaa match showssa viime viikon aikana.  

Lauantaina oli tuossa meidän lähellä olevan kaupan pihassa bernhardinkoirayhdistyksen järjestämä match show ja osallistuimme veteraaniluokkaan. Koirallahan on siis ikää jo 11v, ja olemme huvin ja urheilun vuoksi käyneet silloin tällöin näissä tapahtumissa. Se on myös erittäin hyvää treeniä tuolle koiralle, joka ei kamalasti muists tykkää. Olimme jo 11 aikaan ilmoittautumassa, ja tapahtuma itsessään alkoi kahdeltatoista. Ehdimme siis kaikessa rauhassa käydä lenkkeilemässä tässä välissä.

Veteraaniluokka oli onneksi ensimmäisenä ja ajattelin että pääsisimme ajoissa kotiin. Saimme sinisen nauhan, ja kun pääsimme uudestaan kehään, niin meidät valittiin sinisten voittajaksi. Olin tosi tyytyväinen koiran käytökseen, ja jäimme odottelemaan vielä bis kehää. Se siitä aikaisin kotiin pääsemisestä siis :D

Bis kehässä oli yhteensä 10 koiraa, josta sitten 4 sijoittui. Tuomarit sanoivat että valinta on tosi vaikea, ja he halusivat antaa minun koiralleni erikoispalkinnon, sen vuoksi että se on ikäisekseen niin hyvässä kunnossa, sekä hienolla asenteella varustettu tyyppi :) Tällä kertaa bis kehässä siis palkittiin viisi, ja me olimmekin sitten viidensiä.

Olen kaikenkaikkiaan todella tyytyväinen siihen miten hienosti tuo koira käyttäytyi koko päivän ajan. Ensimmäistä kertaa pystyttiin olemaan noin lähellä muita ilman minkäänlaista rähinää.

Tuon lisäksi käytiin myös viime torstaina Jokimaalla match showssa. Siellä sijoituimme sinisten toiseksi. Alla muutamia kuvia, ovat tosin puhelimella otettuja, joten hieman huonolaatuisia :/


Tänään Fiian ja Säpinän laumaan tuli uusi hevonen. Ilmeisesti suokkitamma, en siitä tiedä sen enempää. Hepat veti hirveää rallia, eikä päästäneen uufta tyyppiä lähellekään. Saa nähdä mahtuuko se laumaan :)

Ensi viikolla taas luvassa päivityksiä meidän treeneistä.


2 kommenttia :

  1. Komea otus tuo teidän koira!
    Mulla on sulle haaste: http://ikuistellen.blogspot.fi/2015/08/262-liebster-award.html :)

    VastaaPoista