23.8.2015

Huolia, murheita, harmeja.

Meidän piti mennä tänään korpikylään kisaamaan, mutta suunnitelmat muuttuivat täysin. Fiialla on mennyt ytimessä laidunkauden aikana kaviot tosi huonoon kuntoon eikä kengät meinaa pysyä takakaviossa millään. Kengittäjä on käynyt varmaan 3 kertaa laittamassa niitä uudelleen, ja heti seuraavana päivänä lohkeaa pala naulan kohdasta.

Alan olla jo todella epätoivoinen tilanteen suhteen, ja olen miettinyt että pitääkö sitä alkaa vaihtamaan kengittäjää?  Fiia on myös alkanut nyppimään takajalkojaan kengittäessä, ja kengittäjä oli sitä mieltä että se pitäisi melkein rauhoittaa seuraavalla kerralla. Olen ihan ihmeissäni tästä tilanteesta sillä tamma on ollut niin nätisti aiemmin :/ Että jos joku osaa suositella hyviä kengittäjiä päijät-hämeen alueelta niin saa vinkata! Joku ratkaisu tähän on kyllä keksittävä.  Biotiinia täytyy ostaa vaikka se vaikuttaakin vasta pidemmän ajan päästä

Fiiaa on nyt sitten ratsastettu vain kolme kertaa tällä viikolla. Tänään toivon mukaan pääsen ratsastamaan mikäli saadaan kengät kunnolla kiinni, eikä tammaa rauhoiteta. Laidunkausi jatkuu meidän tallilla edelleenkin sillä suurin osa haluaa pitää hevosia siellä vielä, vaikkakin lisäheinää joutuu jo antamaan. Itse haluaisin Fiian jo talliin, mutta ei auta kun odottaa.

Toivottavasti saisimme kengät pysymään jaloissa, ja kaviot taas kuntoon!


2 kommenttia :

  1. Nyt on kyllä pakko kommentoida. Kannattaa ihan tosissaan miettiä, mitä kaikkea blogiin voi kirjoittaa, vaikket ihmisten/tallien nimillä puhukaan. Nimet on kuitenkin varsin helposti selvitettävissä. Edellisestä tallipaikastakin puhuit ihan kuin se olisi joku eläinsuojelutapaus, mutta näin paikan tietävänä täytyy ihmetellä että olet siitä sitä mieltä.

    VastaaPoista
  2. Mielestäni blogiin voi kirjoittaa täysin paikkaansa pitäviä asioita, oli ne sitten positiivisia tai negatiivisia. :) Jos joku siitä vetää herneen nenään niin voi tulla juttelemaan ihan suoraan minun kanssa, eikä kommentoida anonyymisti.

    VastaaPoista