18.8.2015

Hierontapäivä.

Suuntasin tänään aamulla jo hieman jälkeen 7 tallille, sillä Fiialla olisi hieronta kello kahdeksan. Minulla on iltavuoroviikko töissä, joten joutuisin jatkamaan tallireissulta suoraan töihin. Olin laitumen luona noin puoli 8 aikaan ja ehdin rauhassa viedä Fiian talliin, ja harjailla sen valmiiksi. Hieroja saapui aika täsmällisesti, ja pääsimme aloittamaan käsittelyn.

Fiia oli aluksi hieman ihmeissään, ja levoton. Hieroja löysi muutamasta kohdasta jumeja, mutta ne eivät kuulemma olleet mitään erityisen pahoja, ja aukesivat hyvin hoidon aikana. Hän teki alkuun takaosalle O.t.e käsittelyn, ja sen jälkeen jatkoi perinteistä hierontaa koko hevoseen. Fiiasta huomasi kuinka se nautti hoidosta, ja meinasi jopa nukahtaa keskenkaiken.

Huominen pidetäänkin vapaana, ja sitten torstaina palataan taas normaaliin treeniin, ihan hevosen jaksamisen mukaan. Saa nähdä miltä heppa tuntuu seuraavan kerran ratsastaessa. Tallilla alkoi kentän laajennus tänään, joten nämä vapaapäivät tulevat muutenkin sopivaan väliin. Saapa nähdä päästäänkö torstaina ratsastamaan jo koko kentällä, vai onko vain "vanha osa" käytössä.
Ei kommentteja :

Lähetä kommentti