20.5.2016

Peruuntuneita kisoja, ja muita suunnitelmia.

Viimeisestä postauksesta on vierähtänyt taas vaikka kuinka kauan aikaa. Tämän viikon lauantaina meidän oli tarkoitus mennä Mäntsälän ratsastuskoululle kisoihin, mutta kisat peruuntuivat valitettavasti vähäisen osallistujamäärän vuoksi.

Viime viikolla meidän piti käydä Kumpumäellä kisoissa, mutta jouduinkin töihin niin emme päässeetkään kisoihin. Jonkinlainen tilapäinen motivaatiopulakin iski tuossa välissä ja viime viikot olemme ottaneet suht rennosti tamman kanssa. Ensi viikolla sunnitelmiin tuleekin muutoa, ja pääsemme vihdoin takaisin kisakentille! Keskiviikkona menemme Toukolan ratsutilan koulukisoihin, sekä lauantaina Jokelan ratsastajien estekisoihin. Koulukisoihin ei tarvitse tällä kertaa lähteä yksin, vaan sain houkuteltua vuokraajamme mukaan.

Tästä se taas lähtee vauhtiin, ainakin toivottavasti. Kesän aikana olisi vielä suunnitelmissa käydä kokeilemassa maastoesteitä tuossa läheisellä tallilla. Haluaisin kovasti päästä myös uittamaan Fiiaa, mutta tässä lähialueilla ei taida olla siihen soveltuvia paikkoja.

Mitä teidän kesäsuunnitelmiin kuuluu?

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti