25.5.2016

Kesäisiä kuvia.

Ihanan lämpimät ilmat ollut nyt viime päivinä, ja pakko myöntää että treenaaminenkin on jäänyt hieman vähemmälle. Toissapäivänä pyöräilin tallille, jonka jälkeen kävin köpöttelemässä tamman kanssa maastossa pitkästä aikaa ilman satulaa. Eilen mentiin taas vuokraajan kanssa yhdessä treenaamaan tuota C-merkin kouluohjelmaa, joka olisi vuorossa tämän päiväisissä koulukisoissa.

Treenit menivät ihan suht hyvin, ja Fiia oli taas aika vetelä ratsastaa. Huomaa kyllä näiden lämpimien ilmojen vaikutuksen hevoseen. Toivottavasti tämä vetelyys säilyy tämän päiväisiin kisoihinkin. Mielummin hieman laiska hevonen, kuin sellainen yli jännittynyt.

Vuokraaja ratsasti ensin kyseisen ohjelman muutaman kerran läpi. Otin hänen pyynnöstään hieman videotakin, josta on sitten helppo katsoa omia virheitään. Tämän jälkeen menin itse selkään, ja ratsastin ohjelman muutamaan kertaan läpi. Eniten hankaluuksia tuottaa tuo laukka-ravi siirtyminen, sekä pysähdykset. Siirtymisen jälkeen Fiia lähtee kiitämään hirveää kipitysravia. Pysähdykset eivät taas meinaa mennä aina tasan.

No mutta käydään nyt kokeilemassa nämä iltakisat, kun ne on kuitenkin suhteellisen lähellä. Odotukset eivät taaskaan ole kovinkaan suuret, joten lähden hakemaan vain kokemusta sekä hyväksyttyä suoritusta. Verkka on todella lyhyt, sillä siihen on aikaa vain 15 minuuttia, ja minä ratsastan tietenkin luokassa ensimmäisenä.

Toissapäivänä napsin myös muutamia laidunkuvia Fiiasta, joten tässä muutama:
Olen ottanut kesän tavoitteeksi pyöräillä mahdollisimman usein tallille, jospa siten pääsisin näistä liikakiloista eroon. Kauhukseni huomasin tässä juuri ennen kisoja, ettei vanha kisapaitakaan mahdu enää minulle. Minun täytyy siis lähteä vielä pikaisesti paitakaupoille! Toivottavasti joku kiva löytyy.
Ei kommentteja :

Lähetä kommentti