28.4.2016

Ensimmäiset koulutreenit uudella tallilla.

Tänään oli vuorossa ensimmäiset koulutreenit uuden kotitallin kentällä. Tarkoituksena oli harjoitella Helppo c2 ohjelmaa viikonlopun kisoja varten. Sain tällä kertaa kuvaajankin mukaan, joten hyvälaatuisia kuviakin on luvassa!Ennen ratsastusta Fiialla oli kengitys, ja se sai vihdoinkin kesäkengät alle. Kunhan pellot kuivuu, niin tarkoitus olisi kokeilla Fiiaa uusien kavereiden kanssa yhteen. Pellolla on tarpeeksi tilaa tarvittaessa väistellä toisia, sekä samalla hevoset saavat totutella pikku hiljaa vihreään.

Kengityksen jälkeen laitoin tamman kuntoon, jonka jälkeen suuntasimmekin kentälle. Kevyen alkuverkan jälkeen aloimme harjoittelemaan ohjelmaa. Kenttä ei ole täysin suorakaiteen muotoinen, joten se toi oman vaikeutensa harjoitukseen, mutta pyrin painamaan mieleeni missä kohtaa suunnilleen mikäkin kirjain olisi, ja mitä sen kohdalla kuuluisi tehdä.

Keskiympyrä tuntui osoittautuvan haasteeksi, sillä toinen puoli meni aina hyvin, mutta toisella puolella ympyrän kaari jotenkin hukkui, ja siitä tuli enemmänkin soikea. Siirtymiset meni ihan ok, toki olisin voinut yrittää saada istunnan vielä paremmin läpi. Ajattelin että laukkalävistäjät olisi meille se suurin ongelma, mutta olemme harjoitelleet niitä jo niin paljon, että ne sujuivat yllättävän hyvin.

Menimme ohjelman muutaman kerran läpi. jotta muistaisin sen varmasti. Kunhan muistaisin ratsastaa tehtävät mahdollisimman tarkasti oikeiden kirjamien kohdalla, sekä ratsastaa kulmat kunnolla, niin uskoisin että selviydymme ihan suhteellisen hyvin tästä radasta. Hieman jo jännittää mitä viikonloppu tuo tullessaan!

Mitenkäs teillä on treenit sujunut?


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti