10.4.2016

Kiirettä pitää!

Niin ne suunnitelmat vaan muuttuu taas, ja ahkerasta treenaamisesta huolimatta kisaviikonloppu vaihtuikin työviikonlopuksi. Olen vasta vaihtanut uuteen työpaikkaan, joten täytyy tällä hetkellä ottaa vastaan aikalailla kaikki työt mitä tarjotaan.

Onneksi kesä on vasta alkamassa, ja kisoja tulee vielä paljon. Päivittelin tuossa juuri kalenteriin muutamat uudet kisat, 17.4 olisi tarkoitus mennä Kumpumäelle hyppäämään, ja 24.4 sitten järvenpäähän. Koulukisojen välistä jääminen ei niinkään harmita, vaan enemmänkin se että olimme menossa Fiian vanhalle kotitallille kisoihin, eikä nyt sitten päästykään sinne. Onneksi talli järjestää myös nuo estekisat parin viikon päästä.

Työkiireiden takia en ole ehtinyt tännekään kirjoitella, ja nytkin tulin vain pikaisesti päivittelemään sillä olen juuri lähdössä tallille, ja tarkoitus olisi hieman hypätä Fiian kanssa. Tallireissun jälkeen saakin taas kiiruhtaa kahdeksi töihin, joten kirjoittelu jää sitten toiselle päivälle. Keskiviikkona olisi onneksi vapaa, ja silloin suuntaamme Fiian kanssa Vermoon hammaslääkäriin. :)

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti