10.8.2016

Valkoisia esteitä ja uudet jalustimet.

Tiistaina suuntasin vapaapäivän kunniaksi Järvenpäähän putiikki Ainoon jalustin ostoksille. Olin jo pitkään kuolannut freejump jalustimia, ja nyt vihdoinkin päätin ostaa sellaiset. Hinta oli kyllä aika kova, mutta eipä tämä harrastus muutenkaan ilmaista ole. Jalustimien väriä ei varmaan ole kovin vaikea arvata? ;)


Aika jännä fiilis käydä tuossa putiikissa, kun se on rakennettu vanhan Tiipiitallin tiloihin, jossa minullakin oli aikanaa hevonen. Kentän tilallekin on rakennettu talli, sekä maneesi, ja laitumien tilalle on tullut kaksi kenttää. Hienon paikan ovat kyllä saaneet aikaan.

Shoppailun jälkeen piti tietenkin suunnata tallille kokeilemaan näitä uusia jalustimia :) Olin muutekin ajatellut hypätä hieman ennen kisoja. Rakensin kaksi pientä pystyä kentälle, joista toisen alle laitoin "tötteröitä", ja toisen eteen kaksi valkoiseksi maalattua "portin palasta".

Fiia meinasi jo alkuverkassa kyttäillä esteitä, joten kävin näyttämässä ne sille muutaman kerran. Tötsä este ei tuottanut mitään ongelmaa, vaan pääsimme sen yli suoraan ensimmäisellä kerralla. Valkoisia palikoita piti sen sijaan kytätä enemmän, ja ensimmäisellä kerralla jarrutella. Seuraavalla kerralla päästiin jo näidenkin yli. Korotin pikkuhiljaa tätä pystyä, niin että se oli loppujen lopuksi noin 75cm. Hyppäsin pystyä, sekä tuota pienempää kavalettia muutaman kerran peräkkäin.

Kaikenkaikkiaan treenit menivät kuitenkin ihan hyvin, sillä sääolosuhteetkaan eivät olleet kovin hyvät. Ihan hirveä tuuli oli kokoajan, ja tuntui että Fiia oli muutenkin hieman jännittynyt ja kiireinen. Viikonloppunahan sitten taas nähdään miten meidän käy kisaradalla. Hieman kyllä jo jännittää etukäteen varsinkin nuo estekisat. Koulukisoja en jotenkin osaa ollenkaan stressata :)

Täytyy kyllä myöntää että nuo jalustimet olivat erittäin hyvä ostos! Jalka pysyy niin paljon paremmin paikallaa jalustimessa. Tänään saapui myös uudet saappaat, joita pääsen toivon mukaan testaamaan jo huomenna. Mikäli huomenna on parempi sää, niin olisi taas tarkoitus jatkaa kaulanarutreenejä kouluohjelman treenaamisen jälkeen,

Tässä vielä muutama huonolaatuinen kuva hyppytreeneistä:2 kommenttia :