13.8.2016

I believe i can fly!


Torstaina oli tarkoitus treenata sunnuntain koulukisoja varten. Sää oli todella tuulinen taas vaihteeksi, joten pohdin että mitähän tästäkin tulee. Fiia oli alkuverkassa hieman säikyn oloinen, ja sainkin tehdä normaalia kauemmin töitä jotta sain sen rentoutumaan. Silti vähän väliä piti kytätä kentän vieressä olevan pellon takana näkyvää puimuria ja säikähtää sitä.Ohjelmana oli C1:2000. Suurimmat ongelmat meillä oli tuo pysähdys ja peruutus. Pysähdyksessä Fiia ei meinaa malttaa seistä, sekä poikittaa josta johtuen peruutuskin menee vinoon. Ratsastin ohjelman muutaman kerran läpi, jonka jälkeen treenasimme hieman noita edellämainittuja asioita. Loppua kohden alkoi taas sujumaan paremmin, eikä Fiia ollut muutenkaan enää niin säikyllä tuulella. Päätin siis jatkaa vielä hieman kaulanaruharjoitteluja.

Muutaman ensimmäisen kierroksen Fiia paahtoi menemään suht reipasta ravia, mutta sain aika nopeasti sen rauhoittumaan istunnalla. Turha säpsyily oli onneksi loppunut, vaikkakin mentiin vain kentän "turvallisemmassa" päässä pääty-ympyrällä. Tein muutamia pysähdyksiä, peruutuksia, sekä siirtymisiä. Nämä sujuivat todella hyvin siihen nähden että kyseessä oli tosiaan vasta toinen kerta ilman suitsia. Harjoitukset siis jatkukoon! Kyllä me vielä joskus uskaltaudutaan esteillekin ilman suitsia, ainakin toivottavasti.

Tässä lyhyt video. Fiia meni niin nätisti että oli ihan pakko ottaa muutama ilman käsiä laukkaamiskuva. Onneksi treenit sujuivat niin hyvin, ettei seuraava kuva ollut ilman hampaita ;)
Ei kommentteja :

Lähetä kommentti