23.12.2015

Maastoilua ja yövuoro.

Ehdin tänään jo valoisan aikaan tallille sillä minulla oli töissä yövuoro. Menin jo aamutallin aikaan tallille, ja lähdimme kaverin kanssa maastoilemaan. Siitä onkin jo ties kuinka kauan kun olen viimeksi käynyt maastossa. Illat pimenee niin nopeasti että ei ole töiden jälkeen enää ehtinyt maastoon.

Menimme vanhan tutun lenkin joka kestää reilu tunnin verran kun menee pelkästään käyntiä. Hevosestakin huomasi että ei olla hetkeen poistuttu kentältä, sillä se kyttäili kaikkea mahdollista. Lenkki menee yhden maalaistalon/yrityksen pihan poikki ja tietysti juuri tänään siellä oli jonkinlainen joulutilaisuus ja ihmiset olivat hakemassa joulukinkkuja.

Autoja kulki siis vähän väliä ohitse, mutta suurin osa osasi onneksi hidastaa hevosten kohdalla. Kumpikaan hevosista ei onneksi pelkää autoja, joten sinänsä mitään ongelmaa ei ollut.

Maastoilua jälkeen Fiia pääsi takaisin tarhaansa odottamaan päiväheiniä ja itse lähdin nukkumaan, jotta jaksaisin  lähteä yöksi töihin.

Kenttäkin on ollut niin hyvässä kunnossa nyt että pääsimme maanantaina hyppäämään pitkästä aikaa :) Olin jo valmistautunut ajamaan maneesille tällä viikolla mutta ei onneksi tarvinnut.


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti