19.5.2015

Sateisen päivän onnistuneet lastaustreenit.

Ilma ei kyllä suosinut meitä tänään, mutta päätimme jatkaa lastausharjoituksia sateesta huolimatta. Ostin Fiialle nahkariimun eilen, ja se pääsikin tänään käyttöön, jonka lisäksi käärin pintelit jalkoihin, ja laitoin etusiin vielä putsit.

Saan lainata tallinpitäjältä pitkää narua ja ketjua siihen asti että tilaamani tavarat tulevat. Alkuun Fiia yritti taas vasemmalta ohi, ja hyppäsi se muutaman kerran pystyynkin, mutta hetken kuluttua se kuitenkin käveli sisään, ja sai palkinnoksi syödä kauroja. Fiia kuitenkin pälyilee kokoajan taaksepäin, ja selkeästi pelkää puomin laittoa.

Hetken kuluttua se peruutti itse ulos, joten jatkoin harjoitusta samantien, ettei se oppisi siihen että kopista saa häipyä silloin kun haluaa. Ei mennyt kauaakaan kun se asteli jo uudelleen koppiin, ja pääsi taas syömään kauroja. Annoin sen vähän aikaa hengailla rauhassa, kunnes pyysin peruuttamaan ulos.

Lastasimme vielä kolmannen kerran, ja tämäkin meni kivuttomasti. Nyt laitoimme myös puomin kiinni, ja huomasin että Fiia jännittyi siitä samantien, mutta ei kuitenkaan yrittänyt peruuttaa puomia päin. Sain lopuksi peruutettua tamman ulos, ja tähän oli hyvä lopettaa. En meinannut uskoa silmiäni kun katsoin kelloa ja huomasin että tähän kaikkeen oli mennyt vain 10 minuuttia, joka on huima edistys eiliseen nähden!

Tästä on hyvä jatkaa taas keskiviikkona, ja näillä näkymin Marcin Mach tulee lastaamaan Fiiaa muutaman viikon päästä, sillä tarkoitus olisi että saisi opetettua sen menemään koppiin lähettämällä, ja pääsisi tuosta takana tapahtuvien asioiden pelosta eroon.Ei kommentteja :

Lähetä kommentti