7.5.2015

Muutoksia suunnitelmiin.

Meidän oli tarkoitus mennä viikonloppuna Asikkalaan estekisoihin, mutta Fiia oli viime treeneissä hieman huono, ja huomasin että sillä on selkä kipeänä. Päädyin jättämään kisat väliin, ja ratsastamaan muutaman päivän vähän kevyemmin, sekä ell ohjeesta tamma saa olla toistaiseksi tallissakin loimi päällä. Viime päivät on olleet kovin tuulisia, joten tiedä sitten onko mennyt jumiin siitä että on ulkoillut ilman loimea.

Liikutuskin on muuttunut ratsastuskoulun tunteihin nähden jonkin verran. Olen pyrkinyt liikuttamaan hevosta mahdollisimman monipuolisesti sekä kentällä, että maastossa. Eilen käytiin pitkällä maastolenkillä, kiipeilemässä mäkiä, ja tänään taas mentiin hieman lyhyempi lenkki pääasiassa käynnissä.

Fiialla on yllättävän lyhyt askel tämän kokoiseksi hevoseksi, ja se herkästi kerää itseään liikaa kasaan. Jatkossa täytyy keskittyä ratsastamaan sitä pidemmäksi, eteen-alas :)  Seuraavat kisat olisivat nyt sitten näillä näkymin 24.5 Vironmäenponitallilla järjestettävät Orimattilan ratsastajien seuranmestaruudet.

Toivottavasti tilaamani varusteet tulisi huomenna, niin pääsisin kokeilemaan niitä sitten kaikessa rauhassa viikonlopun aikana! :)

2 kommenttia :

  1. Tee tilaamista tuotteista esittelypostaus, kunhan ne saapuu! :)

    VastaaPoista