3.11.2015

Peltoilua ja uudet suitset.

Viime viikon loppupuolella saapui Viljar shopista tilaamani paketti, joka sisälsi Teknan meksikolaiset suitset. Olin jo pitkään kuolannut kyseisiä suitsia, enkä hinnan takia meinannut niitä raaskia ostaa. Hintaa näillä oli 72 euroa. Kun suitset vihdoin saapuivat, niin niitähän oli pakko päästä kokeilemaan mahdollisimman pian! Nämä ovat synteettistä materiaalia, mutta tuntuvat tosi pehmeiltä, ja jopa mukavammalta kuin nahka.

Nämä suitset kiinnosti eniten tuon materiaalin, ja helppohoitoisuuden takia. Nämähän voi pestä vaikka vesiletkun alla, ja lopuksi vain kuivata. Materiaali oli todella taipuisaa ja suitsia oli sen vuoksi myös helppo säätää. Tuntuivat istuvan tammalle kuin nenä päähän. Itse en ole näitä päässyt vielä ratsastaessa testaamaan, sillä olen ollut melkein viikon jo putkeen kipeänä. Vuokraajilta ei ole kuitenkaan tullun huonoa palautetta koskien suitsia, joten voi siis olettaa niiden sopivan Fiialle.

Tässä vielä  muutama kuva suitsista:En ole viikkoon uskaltautunut edes ratsastamaan, ja olenkin liikutellut Fiiaa vain juoksuttamalla/ohjasajamalla. Onneksi vuokraajat ovat pitäneet huolta tuosta ratsastuspuolesta. Kävin viikonloppuna juoksuttamassa tammaa sänkipellolla, ja siitähän se innostui :D Ensimmäiset kierrokset mentiin hirveää kyytiä häntä pystyssä, mutta sen jälkeen se onneksi malttoi rauhoittua. Tämä oli itseasiassa ensimmäinen kerta kun kävimme edes sänkkärillä, joten siihen nähden kaikki meni ihan hyvin. Olen juoksuttanut Fiiaa nyt kahdella ohjalla, tuon ohjasajovyön avulla. Matkaa pellolle on jonkin verran, joten olen aina ohjasajanut sen sinne ja takaisin.

Fiia on toiminut juoksutuksessa/ohjasajossa tosi hyvin, vaikkei sillä ainakaan minun tietääkseni ole juuri ollenkaan kumpaakaan tehty aikaisemmin. Tämä on kyllä tammaksi todella helppo tapaus, ja tuntuu että sille käy mikä vain :)

Meillä olisi Lauantaina Porvoossa estekisat, joissa olisi tarkoitus hypätä se 60cm ja 70cm. Nyt kun olen ollut kipeänä, niin tietenkin hyppytreenitkin ovat jääneet välistä ja lähdemme aikalailla kylmiltään kisoihin. Noh, ehtiihän sitä tietysti sitten treenata taas ensi kautta varten :)

Tässä vielä muutama puhelinlaatuinen kuva peltotreeneistä:Ei kommentteja :

Lähetä kommentti