27.10.2015

Asioilla on tapana järjestyä.

Asiat alkavat taas pikku hiljaa olemaan kunnossa, ja ehdin tekemään muutakin kun huolehtimaan hevosen päivittäisestä liikutuksesta. Meillä kävi vähän ikävästi edellisen vuokraajan kanssa, sillä hän yht äkkiä vain katosi, ja lakkasi vastaamasta viesteihini. Minulla oli juuri alkamassa iltavuoroviikko, joten piti keksiä jotain varasuunnitelmia Fiian liikutuksen suhteen. Onneksi sain kaikki järjestymään, ja tamma pääsi liikkumaan säännöllisesti. Olen nyt löytänyt sille kaksi uutta vuokraajaa, joten asiat alkavat sillä suunnalla olemaan kunnossa. Toinen vuokraajista on vielä kiinnostunut kisaamisesta, ja valmentautumisesta, joten ehkäpä saankin hänestä seuraa ensi kauden kisareissuille!

Olemme treenanneet Fiian kanssa viime ajat vastalaukkaa, ja se onkin edistynyt siinä oikein hyvin. Nykyään päästään jo tekemään ympyröitäkin ilman että tamma yrittää vaihtaa laukkaa. Fiia sai myös uuden tarhakaverin. Aluksi sitä kokeiltiin yhden tamman kanssa, joka ei kuitenkaan hyväksynyt uutta kaveriaan vaan huusi ja kiljui hirveästi. Sitten kaveriksi vaihdettiin ruuna, joka on ollut aina lauman pomo. Fiia tykästyi uuteen kaveriinsa, ja otti kyllä pomon paikan ainakin toistaiseksi haltuunsa. Siellä se tarhassa kuljettaa ruunaa ympäriinsä, kävelemällä sen perässä, samalla häntää viuhtoen :D

Kisasuunnitelmia ehkä uskallan avata sen verran. että ilmoitin meidät Porvoon estekisoihin 7.11. Siellä olis tarkoitus hypätä kaksi luokkaa, sekä 60cm ja 70cm. Tämän lisäksi mietinnässä on nyt Lauantaina Okeroisten tallilla olevat estekisat. Saa nyt nähdä lähdetäänkö sinne, sillä kisoissa on ilmeisesti taitoarvostelu. Toisen vuokraajan olisi tarkoitus mennä Fiian kanssa koulutunnille huomenna, helpompaa kun joku auttaa vähän alkuun uuden hevostuttavuuden kanssa.

Tilasin eilen Fiialle uudet suitset. Olen jo pitkään kuolannut noita Teknan synteettisiä meksikolaisia suitsia, ja nyt vihdoinkin raaskin tilata ne! Kunhan paketti tulee kotiin, ja pääsen sovittamaan suitsia, niin kirjoitan niistä enemmän tänne.


3 kommenttia :

  1. Huh, hienoa että asiat järjesty noinkin hyvin vaikka hetken aikaa tais olla pienoinen paniikki päällä... =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niimpä! Meinas joo pieni paniikki iskeä, kun mulla on noi iltavuoroviikot sellaisia et joudun menemään joko aamulla 7 aikaan tai illalla 8 jälkeen tallille :/ Onneks meidän tallilla on niin avuliasta porukkaa että saatiin liikutus järjestettyä! Hyvä tuuri kävi kyllä myös noiden vuokraajien suhteen :)

      Poista